BRUILOFT DJ

DJ voor bruiloftBij ons boekt u uitsluitend professionele Bruiloft DJ’s! Onze allround ingestelde DJ’s zijn van alle markten thuis en draaien de beste platen van nu en vroeger.

 

Op stijlvolle wijze zullen onze bruiloft DJ 's jullie huwelijksfeest tot een echt knalfeest maken. Niet de bruiloft DJ, maar de beste muziek staat bij ons altijd centraal. Uiteraard wordt de muziek strak aan elkaar gemixt. De bruiloft DJ draait jullie favoriete platen en tovert de zaal om in een echte discotheek. Ook verzoekjes zijn daarbij uiteraard van harte welkom. Bekijk hier onze professionele Bruiloft DJ's. Onze extra opties zijn hierbij ook altijd een absolute aanrader!

 

In een gesprek voorafgaand aan het feest kunnen jullie al jullie wensen aan ons kenbaar maken en de precieze invulling van het feest met ons bespreken. Jullie kunnen hiervoor het beste één van onze kijkavonden bezoeken. Wij staan jullie graag te woord en adviseren jullie graag over de diverse mogelijkheden.

 

Bij dit concept is standaard geen licht- en geluidsapparatuur inbegrepen. Mocht deze op jullie feestlocatie niet aanwezig zijn, dan kunnen wij deze uiteraard wel leveren. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden, wij voorzien jullie graag van een passende offerte. Wilt u wel een complete show met geluid en licht boeken? Bekijk dan ons feestconcept Bruiloft DJ Show Deluxe, Bruiloft DJ Show Supreme en Bruiloft DJ Show Ultimate.

Offerte aanvragen

Bekijk meer foto's

 


Andere mogelijkheden:

Bruiloft DJ Show Deluxe

thumbnailDeluxeEen Bruiloft DJ, een strakke DJ-booth in wit of zwart naar keuze, een krachtige geluidsinstallatie, maar liefst 8 LED spots op statief en een hazer om het af te maken.

Lees meer

Bruiloft DJ Show Supreme

thumbnailSupremeDe verlichting gaat uit, de LED spots en LED DJ-booth gaan aan, de lekkerste bruiloft muziek knalt uit de speakers. Dat is de Supreme DJ show!

Lees meer

Bruiloft DJ Show Ultimate

thumbnailUltimate De Bruiloft DJ Show Ultimate is een show die garant staat voor uren lang feestende mensen. Alle voetjes zullen van de vloer gaan.

Lees meer

Bruiloft DJ

DJ voor bruiloftBij ons boekt u uitsluitend professionele Bruiloft DJ’s! Onze allround ingestelde DJ’s zijn van alle markten thuis en draaien de beste platen van nu en vroeger.

Lees meer

Dance DJ

Dance House DJ voor bruiloftOnze hippe dance DJ’s draaien de hele avond de beste dance(classics), house, club en techno. Onze Dance DJ’s draaien op jullie feest gegarandeerd de voetjes van de vloer!

Lees meer

Andere Acts en Artiesten

Artiesten en Acts voor bruiloftNiet op zoek naar een DJ? Ook dan zitten jullie goed bij ons. Wij hebben alle expertise in huis om jullie te adviseren over andere soorten bruiloft-entertainment.

Lees meer