DÉ BRUILOFT DJ SHOW VAN NEDERLAND BOEKEN? STOP MET ZOEKEN!

Dé Bruiloft DJ Show inhuren die precies jullie muziek draait? Een bruiloft DJ met een sterk team van collega's ter ondersteuning? Een complete show met uitstekend geluid en een prachtige lichtshow? Dé Bruiloft Discoshow maakt van jullie trouwfeest een topfeest! Stop dus met verder zoeken want bij ons boeken jullie de beste bruiloft DJ voor jullie trouwfeest.

 

Voordelen van de Bruiloft Discoshow

  • Groot team van betrouwbare allround DJ's
  • De beste prijs/kwaliteit-verhouding
  • Professioneel entertainment-bedrijf achter de DJ
  • De nieuwste LED techniek en energiezuinige geluidsapparatuur
  • Jarenlange ervaring met meer dan 1000 DJ shows
  • Ons kantoor in Rotterdam, is altijd bereikbaar (buiten kantoortijden op ons noodnummer)
  • En uiteraard feestgarantie met een attente DJ van dé Bruiloft Discoshow!

 

Onze feestconcepten

Hieronder vinden jullie de verschillende feestconcepten die we aanbieden. Ons meest geboekte feestconcept is de Bruiloft DJ Show Supreme (een standaard zeer complete show inclusief licht, geluid en een professionele DJ). Daarnaast bieden we diverse concepten die perfect afgestemd kunnen worden op jullie wensen. De focus kan daarbij liggen op een show met een grotere uitstraling (Bruiloft DJ Show Ultimate: geschikt voor grotere zalen of grotere groepen gasten), of juist voor de kleinere zalen (Bruiloft DJ Show Deluxe) maar bijvoorbeeld ook op de muziek ( een hippe Dance DJ).
Zijn jullie niet op zoek naar een DJ of Discoshow? Ook dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres! Bekijk dan onze andere acts en artiesten.

Bruiloft DJ Show Deluxe

thumbnailDeluxeEen Bruiloft DJ, een strakke DJ-booth in wit of zwart naar keuze, een krachtige geluidsinstallatie, maar liefst 8 LED spots op statief en een hazer om het af te maken.

Lees meer

Bruiloft DJ Show Supreme

thumbnailSupremeDe verlichting gaat uit, de LED spots en LED DJ-booth gaan aan, de lekkerste bruiloft muziek knalt uit de speakers. Dat is de Supreme DJ show!

Lees meer

Bruiloft DJ Show Ultimate

thumbnailUltimate De Bruiloft DJ Show Ultimate is een show die garant staat voor uren lang feestende mensen. Alle voetjes zullen van de vloer gaan.

Lees meer

Bruiloft DJ

DJ voor bruiloftBij ons boekt u uitsluitend professionele Bruiloft DJ’s! Onze allround ingestelde DJ’s zijn van alle markten thuis en draaien de beste platen van nu en vroeger.

Lees meer

Dance DJ

Dance House DJ voor bruiloftOnze hippe dance DJ’s draaien de hele avond de beste dance(classics), house, club en techno. Onze Dance DJ’s draaien op jullie feest gegarandeerd de voetjes van de vloer!

Lees meer

Andere Acts en Artiesten

Artiesten en Acts voor bruiloftNiet op zoek naar een DJ? Ook dan zitten jullie goed bij ons. Wij hebben alle expertise in huis om jullie te adviseren over andere soorten bruiloft-entertainment.

Lees meer