BRUILOFT DJ KIJKAVOND

Je echt goed laten adviseren over entertainment op jullie bruiloft? Op een kijkavond bespreken wij graag met jullie de wensen voor jullie huwelijksfeest. Daarnaast kunnen jullie informeren naar onze zeer ervaren bruiloft DJ's. Desgewenst maken wij direct een offerte voor jullie bruiloft. Op een kijkavond staat er geen bruiloft DJ actief te draaien. Wel zijn onze entertainment-adviseurs aanwezig om jullie alles te vertellen over onze mogelijkheden.

 

Om de kijkavonden soepel te laten verlopen vragen wij alle bruidsparen vooraf in te schrijven. Dit kan na het ontvangen van een offerte, of jullie kunnen hier inschrijven voor een kijkavond. Er staan altijd meerdere kijkavonden gepland.

 

De Bruiloft DJ show

Op de kijkavond staat altijd één van onze standaard zeer uitgebreide discoshows opgebouwd ter bezichtiging. Tussen 19.30 en 21.30 uur zijn wij graag bereid om al jullie vragen te beantwoorden. Kom gerust een kijkje nemen, de koffie staat klaar!

 


 

Kijkmiddag 1 - zondagmiddag 9 juli 2017

Zondagmiddag 9 juli '17 zal tussen 11.00 uur en 17.00 uur een Bruiloft Discoshow staan opgesteld bij de RDM Kantine in Rotterdam.

RDM Kantine RotterdamAdres:

RDM Kantine

Heijplaatstraat 3

3089 JB, Rotterdam


Kijkmiddag bezoeken? Jullie kunnen via onderstaande knop inschrijven.


INSCHRIJVEN KIJKAVOND
Meer informatie over deze trouwlocatie: RDM Kantine

   

Kijkmiddag 2 - donderdagmiddag 17 augustus 2017

Donderdagmiddag 17 augustus '17 zal tussen 16.00 uur en 21.00 uur een Bruiloft Discoshow staan opgesteld bij het Heerenhuys in Rotterdam.

Heerenhuys RotterdamAdres:

Het Heerenhuys

Baden Powellaan 12

3016 GJ, Rotterdam


Kijkmiddag bezoeken? Jullie kunnen via onderstaande knop inschrijven.

INSCHRIJVEN KIJKAVOND
Meer informatie over deze trouwlocatie: Het Heerenhuys

 

Al eerder een afspraak maken? Dat kan ook. Vul dan ons contactformulier in.