BRUILOFT DJ KIJKAVOND

Je echt goed laten adviseren over entertainment op jullie bruiloft? Op een kijkavond bespreken wij graag met jullie de wensen voor jullie huwelijksfeest. Daarnaast kunnen jullie informeren naar onze zeer ervaren bruiloft DJ's. Desgewenst maken wij direct een offerte voor jullie bruiloft. Op een kijkavond staat er geen bruiloft DJ actief te draaien. Wel zijn onze entertainment-adviseurs aanwezig om jullie alles te vertellen over onze mogelijkheden.

 

Om de kijkavonden soepel te laten verlopen vragen wij alle bruidsparen vooraf in te schrijven. Dit kan na het ontvangen van een offerte, of jullie kunnen hier inschrijven voor een kijkavond. Er staan altijd meerdere kijkavonden gepland.

 

De Bruiloft DJ show

Op de kijkavond staat altijd één van onze standaard zeer uitgebreide discoshows opgebouwd ter bezichtiging. Tussen 19.30 en 21.30 uur zijn wij graag bereid om al jullie vragen te beantwoorden. Kom gerust een kijkje nemen, de koffie staat klaar!

 


 

Kijkmiddag 1 - zaterdagmiddag 11 november 2017

Zaterdagmiddag 11 november '17 zal tussen 11.00 uur en 16.00 uur een Bruiloft DJ Show staan opgesteld bij 't Manneke in Lansingerland.

't Manneke Berkel en RodenrijsAdres:

't Manneke

Leeweg 33
2651 CL, Berkel en Rodenrijs


Kijkmiddag bezoeken? Jullie kunnen via onderstaande knop inschrijven.


INSCHRIJVEN KIJKAVOND
Meer informatie over deze trouwlocatie: 't Manneke

 

Al eerder een afspraak maken? Dat kan ook. Vul dan ons contactformulier in.