ONZE BRUILOFT DJ 'S

Al onze DJ's zetten wij met grote regelmaat in voor onze Bruiloft Discoshows en DJ optredens. Daarnaast beschikken wij ook over een uitgebreid bestand van 'reserve' DJ's. Daardoor is levering van een DJ bij ons gegarandeerd!

Onze bruiloft DJ's zijn allemaal zeer ervaren en allround ingesteld. Daarnaast kunt u altijd uw precieze wensen voor uw bruiloft opgeven. De DJ's zijn eventueel ook los te boeken zonder Bruiloft Discoshow. Als u alleen een DJ wenst kunt u dit aangeven op uw offerte-aanvraag. Kijk ook op de pagina hippe dance DJ en op de pagina extra opties.

De DJ's van de Bruiloft Discoshow krijgen een uiterst zorgvuldige screening waarbij naast de draaikunsten ook de presentatie en sociale vaardigheden worden bekeken. Daarnaast bewaken wij continu de kwaliteit door middel van een evaluatie per feest. Ook ondersteunen wij onze DJ's met relevante muziekinformatie en directe feedback op de muziekkeuze. Door deze actieve houding naar onze DJ's toe, zorgen wij voor een constant hoog kwaliteitsniveau van onze Bruiloft Discoshows.