BRUILOFT DJ SHOW SUPREME

thumbnailSupremeDe verlichting gaat uit, de LED spots en LED DJ-booth gaan aan, de lekkerste bruiloft muziek knalt uit de speakers. Dat is de Supreme DJ show!

De Supreme DJ show wordt verzorgd door onze eigen Bruiloft DJ die met zijn multicolor LED DJ-booth de beste beats uit de krachtige geluidsinstallatie tovert. Door de lichte haze in de zaal en de vier LED Moving-Heads op de verlichte LED pilaren, is dit de meest geboekte LED DJ show. Trouwen en feesten zonder zorgen met deze DJ show! Een complete show inclusief licht, geluid en attente allround Bruiloft DJ. Deze bruiloft DJ Show maakt van jullie feest een top feest! Op stijlvolle wijze zullen onze Bruiloft DJ 's jullie huwelijksfeest tot een echt knalfeest maken. Niet de bruiloft DJ, maar de beste muziek staat bij ons altijd centraal. Uiteraard wordt de muziek strak aan elkaar gemixt. De Bruiloft DJ draait jullie favoriete platen en tovert de zaal om in een echte discotheek. Ook verzoekjes zijn daarbij uiteraard van harte welkom. Een complete show waarbij jullie en jullie gasten een supergaaf feest kunnen verwachten. Het optreden van onze DJ show is altijd avondvullend en bevat standaard alle ingrediënten voor een geslaagd feest.

 

Bruiloft DJ Show Supreme biedt jullie standaard:

  • 1 Bruiloft DJ met ondersteuning door technicus
  • Multicolor LED DJ-Booth
  • Krachtige geluidsinstallatie tot 125 personen
  • 4x Multicolor LED pilaar met Moving-Head
  • Hazer

 

Deze meest geboekte show is natuurlijk ook uit te breiden. Bijvoorbeeld met een LED sterrendoek achter de DJ, LED TV-screens in de pilaren voor visuals of LED aircones in de zaal te plaatsen. Ook kunnen we de speakerset in wit aankleden voor een extra sjieke, hippe uitstraling. Uiteraard zijn bellenblaasmachines ook mogelijk om extra te leveren. Zie hiervoor de mogelijkheden bij 'Extra Opties'.


Bekijk hier onze professionele Bruiloft DJ's. In een gesprek voorafgaand aan het feest kunnen jullie al jullie wensen aan ons kenbaar maken en de precieze invulling van het feest met ons bespreken. Jullie kunnen hiervoor het beste één van onze kijkavonden bezoeken. Wij staan jullie graag te woord en adviseren jullie graag over de diverse mogelijkheden.

 

Een keertje kijken?

Om jullie een indruk te geven van onze Bruiloft DJ Shows voor jullie bruiloft organiseren wij kijkavonden. Op een kijkavond staat de Bruiloft DJ Show Supreme opgesteld en zijn er entertainment adviseurs en soms een bruiloft DJ aanwezig om jullie vragen te beantwoorden en jullie feest te bespreken. Schikt een kijkavond niet? Maak dan een afspraak bij ons op kantoor.

 

Bruiloft DJ Show Supreme::Foto 1
Bruiloft DJ Show Supreme::Foto 2
Bruiloft DJ Show Supreme::Foto 3
Bruiloft DJ Show Supreme::Foto 4
Bruiloft DJ Show Supreme::Foto 5
Bruiloft DJ Show Supreme::Foto 6

Offerte aanvragen

Bekijk meer foto's

 


Andere mogelijkheden:

Bruiloft DJ Show Deluxe

thumbnailDeluxeEen Bruiloft DJ, een strakke DJ-booth in wit of zwart naar keuze, een krachtige geluidsinstallatie, maar liefst 8 LED spots op statief en een hazer om het af te maken.

Lees meer

Bruiloft DJ Show Supreme

thumbnailSupremeDe verlichting gaat uit, de LED spots en LED DJ-booth gaan aan, de lekkerste bruiloft muziek knalt uit de speakers. Dat is de Supreme DJ show!

Lees meer

Bruiloft DJ Show Ultimate

thumbnailUltimate De Bruiloft DJ Show Ultimate is een show die garant staat voor uren lang feestende mensen. Alle voetjes zullen van de vloer gaan.

Lees meer

Bruiloft DJ

DJ voor bruiloftBij ons boekt u uitsluitend professionele Bruiloft DJ’s! Onze allround ingestelde DJ’s zijn van alle markten thuis en draaien de beste platen van nu en vroeger.

Lees meer

Dance DJ

Dance House DJ voor bruiloftOnze hippe dance DJ’s draaien de hele avond de beste dance(classics), house, club en techno. Onze Dance DJ’s draaien op jullie feest gegarandeerd de voetjes van de vloer!

Lees meer

Andere Acts en Artiesten

Artiesten en Acts voor bruiloftNiet op zoek naar een DJ? Ook dan zitten jullie goed bij ons. Wij hebben alle expertise in huis om jullie te adviseren over andere soorten bruiloft-entertainment.

Lees meer