DANCE DJ

Dance House DJ voor bruiloftOnze hippe dance DJ’s draaien de hele avond de beste dance(classics), house, club en techno. Onze Dance DJ’s draaien op jullie feest gegarandeerd de voetjes van de vloer!

 

Strakke beats en de beste remixen! Dat is wat onze Dance DJ's draaien! Dus als jullie niet zoveel hebben met de standaard bruiloftmuziek, dan is dit hét feestconcept voor jullie. Onze Dance DJ’s zijn niet bang om remixen van bekende artiesten of van zichzelf te laten horen. Onze Dance DJ's zijn gespecialiseerd in muziekgenres zoals dance(classics), house, electro, minimal en techno. Dance uit de 90's horen? Ook geen punt. We hebben een aantal echte 90's specialisten in ons DJ Team!

 

Onze Dance DJ's hebben hun roots in de clubs van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Nijmegen, Breda en Tilburg en onze Club DJ’s zijn erin getraind om het publiek aan te voelen en hen mee te voeren in de muziek, die zij zo strak mogelijk aan elkaar mixen. Ze zullen niet bang zijn om te experimenteren, maar doel nummer 1 blijft het volgen van de wensen van het bruidspaar en het ritme van de avond. Ook bij dit concept blijven jullie muziekwensen dus bespreekbaar. De nadruk meer op deephouse, latin of juist remixen van pop en top 40 muziek? Onze club DJ's zullen er mee uit de voeten kunnen.

 

In een gesprek voorafgaand aan het feest kunnen jullie al jullie wensen aan ons kenbaar maken en de precieze invulling van het feest met ons bespreken. Jullie kunnen hiervoor het beste één van onze kijkavonden bezoeken. Wij staan jullie graag te woord en adviseren jullie graag over de diverse mogelijkheden.

 

Bij dit concept is geen licht- en geluidsapparatuur inbegrepen. Mocht deze op de feestlocatie niet aanwezig zijn, dan kunnen wij deze uiteraard wel leveren. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden, wij voorzien jullie graag van een passende offerte. Bekijk ook eens de extra opties voor leuke aanvullingen op de Dance DJ. Wilt u wel een complete show met geluid en licht boeken? En dan niet met een standaard allround DJ maar met een hippe Dance DJ op jullie trouwfeest? Bekijk dan onze feestconcepten Bruiloft DJ Show Deluxe, Bruiloft DJ Show Supreme en Bruiloft DJ Show Ultimate en geef bij jullie aanvraag aan dat jullie een Dance DJ willen.

Offerte aanvragen

Bekijk meer foto's

 


Andere mogelijkheden:

Bruiloft DJ Show Deluxe

thumbnailDeluxeEen Bruiloft DJ, een strakke DJ-booth in wit of zwart naar keuze, een krachtige geluidsinstallatie, maar liefst 8 LED spots op statief en een hazer om het af te maken.

Lees meer

Bruiloft DJ Show Supreme

thumbnailSupremeDe verlichting gaat uit, de LED spots en LED DJ-booth gaan aan, de lekkerste bruiloft muziek knalt uit de speakers. Dat is de Supreme DJ show!

Lees meer

Bruiloft DJ Show Ultimate

thumbnailUltimate De Bruiloft DJ Show Ultimate is een show die garant staat voor uren lang feestende mensen. Alle voetjes zullen van de vloer gaan.

Lees meer

Bruiloft DJ

DJ voor bruiloftBij ons boekt u uitsluitend professionele Bruiloft DJ’s! Onze allround ingestelde DJ’s zijn van alle markten thuis en draaien de beste platen van nu en vroeger.

Lees meer

Dance DJ

Dance House DJ voor bruiloftOnze hippe dance DJ’s draaien de hele avond de beste dance(classics), house, club en techno. Onze Dance DJ’s draaien op jullie feest gegarandeerd de voetjes van de vloer!

Lees meer

Andere Acts en Artiesten

Artiesten en Acts voor bruiloftNiet op zoek naar een DJ? Ook dan zitten jullie goed bij ons. Wij hebben alle expertise in huis om jullie te adviseren over andere soorten bruiloft-entertainment.

Lees meer