EXTRA OPTIES

Hieronder vinden jullie een lijst met onze meest geboekte opties. Deze opties zijn bij al onze feestconcepten te boeken. In ons feestconcept Bruiloft DJ Show Ultimate zijn sommige extra's standaard opgenomen.  Uiteraard kunnen we naast deze extra's ook vele andere leuke extra's bieden. Kijk hiervoor op onze pagina andere acts en artiesten of op één van onze andere websites: Allerlei-Artiesten.nl.

 

DJ met saxofonist

Bruiloft DJ met saxofonist 1Bruiloft DJ met saxofonist 2Bruiloft DJ met saxofonist 3Bruiloft DJ met saxofonist 4Bruiloft DJ met saxofonist 5

Breng het optreden van de DJ op een nóg hoger niveau door een optreden van één van onze saxofonisten. De combinatie van DJ met saxofonist is dé gangmakende combinatie op ieder feest. De saxofonist speelt snel en soepel in op de beats van de DJ. Het samenspel tussen de DJ en de saxofonist zorgt voor een unieke ervaring. De saxofonist verzorgt een spetterende act en kan daarbij vanaf het podium bij de DJ of door de zaal lopend mee spelen op de muziek van de DJ. Door rond de lopen over de dansvloer ontstaat er een leuke interactie tussen de artiest en de gasten in de zaal.

Onze saxofonisten spelen naast het gebruikelijke dance repertoire ook diverse nummers uit de top 40. Onze saxofonisten zijn zeer allround ingesteld en kunnen daardoor dus bijvoorbeeld ook Nederlandstalige en/of feestmuziek spelen, maar ook dance classics, 90's, rock 'n roll, house enz. Door het brede repertoire is het ook mogelijk om de saxofonisten in te zetten voor het spelen van lounge- en/of achtergrondmuziek, tijdens bijvoorbeeld de binnenkomst van de gasten of bij diner of receptie.

Onze saxofonisten kunnen geboekt worden in in diverse vormen variërend tussen 30 minuten en 2 uur (het optreden kan dan verdeeld worden in een diverse (korte) sets van bijvoorbeeld 15 of 20 minuten). Informeer naar de mogelijkheden bij onze entertainment adviseurs.

Offerte aanvragen

Bekijk demo-materiaal

 


DJ met zanger of zangeres

Bruiloft DJ met zangeres of zanger 1Bruiloft DJ met zangeres of zanger 2Bruiloft DJ met zangeres of zanger 3Bruiloft DJ met zangeres of zanger 4  Bruiloft DJ met zangeres of zanger 6      

Onze charmante zangers en zangeressen zijn te boeken als uitbreiding van onze Bruiloft Discoshow op jullie trouwfeest. Naast het optreden van de dj kunnen zij net dat beetje extra bieden in de vorm van live entertainment om jullie gasten te vermaken en de dansvloer vol te krijgen. Ideaal als opwarmer dus, maar ook om later op de avond de sfeer naar een nóg hoger niveau te krijgen! Met diverse zangsets als Soul/Motown, Nederlandstalig, feestmuziek en disco is er geen ontsnappen meer aan: de voeten moeten van de vloer!

 

Met een gouden keel, een gedegen opleiding en een passie voor entertainment wordt een optreden door een zanger of zangeres in combinatie met onze DJ een ervaring om nooit te vergeten! Er zijn diverse zangsets van 15, 30 en/of 45 minuten per avond te boeken. De mogelijkheden zijn eindeloos, zo kan onze zanger of zangeres de gasten vermaken bij binnenkomst van het feest, de openingsdans begeleiden en/of diverse (korte) sets tijdens het feest verzorgen. Daarnaast kan ook het repertoire besproken worden. Van rustige achtergrondmuziek (bij binnenkomst van de gasten) tot stevige feest- en/of disco-knallers. Informeer bij onze medewerkers naar de verschillende mogelijkheden en tarieven.

Offerte aanvragen

Bekijk demo-materiaal

 


Video Discoshow mét bruiloft VJ

Video Disco 1Video Disco 2Video Disco 3Video Disco 4Video Disco 5

Waarom zouden jullie op jullie bruiloftsfeest alleen genoegen nemen met alleen maar muziek als het ook mogelijk is om de bijbehorende beelden en clips erbij te vertonen? Onze VJ's draaien géén vinylplaatjes, géén CD's, en evenmin mp3's, maar wél videoclips vanaf muziek DVD's! De beelden worden geprojecteerd op één of meerdere projectieschermen. De projectieschermen, leverbaar in verschillende afmetingen, kunnen moeiteloos in de show verwerkt worden waardoor er een mooi geheel ontstaat. De VJ mixt vervolgens voor jullie niet alleen de beste bruiloftsmuziek, maar ook de bijbehorende muziekclips. Het draaien van muziekvideo's voegt een geheel nieuwe dimensie aan jullie feest toe, iets wat jullie en jullie gasten niet snel zullen vergeten! Net als bij ons bruiloft DJ's is het bij ons VJ's mogelijk om van te voren jullie (muziek)wensen kenbaar te maken en uitvoerig te bespreken.

Offerte aanvragen

Bekijk demo-materiaal

 


Geluidsupgrade

Speakerset tot 125 personenSpeakerset tot 200 personenSpeakerset tot 300 personenSpeakerset 500 personen

Standaard zijn de shows uitgerust met een geluidsinstallatie tot ongeveer 125 personen. Deze zijn standaard geleverd in zwart. Verwacht u meer gasten, dan heeft u bij ons de mogelijkheid om de geluidsset uit te breiden. U kunt bij ons geluidssets boeken voor een feest tot 200 personen, 300 personen, 500 personen of zelf nog meer (line-array). Als u niet zeker weet welke set u nodig heeft, kunt u onze entertainment adviseurs om gepast advies vragen. Diverse sets zijn ook met witte hoezen leverbaar voor een extra hippe uitstraling van de shows.

OFFERTE AANVRAGEN

 

 


Trusskooi met verlichting

Met een trusskooi vol met verlichting boven de dansvloer zorgen we voor de een nog betere sfeerbeleving van de feestgangers. We kunnen de trusskooi bijna in iedere maat leveren en afhankelijk van budget en wensen vullen met spots, bewegende verlichting, special effect, spiegelbollen en decoratie. De poten zijn smal waardoor er geen struikelgevaar is en dit een veilige constructie is om boven het publiek te plaatsen. De hoogte passen wij aan op de zaal en desgewenst maken we het bovenvlak dicht met LED sterrendoek waardoor een ware sterrenhemel ontstaat.

OFFERTE AANVRAGEN

 

 


Moonflower op speakers

De DJ Show Deluxe kan worden uitgebreid met een basisset van 2 LED white lichteffecten. Deze plaatsen wij op de grond of op de speakers. Deze spectaculaire lichteffecten zorgen voor extra sfeer op de dansvloer. De lichteffecten hebben diverse muziekgestuurde functies waarbij ze draaien en knipperen op de muziek. De lichteffecten vallen bijna niet op door de zeer compacte vormgeving en hebben toch een extreme output. Daardoor een betaalbare maar zeker ook een spectaculaire uitbreiding voor de show.

OFFERTE AANVRAGEN

 

 


Truss pilaar met Moving Head

Deze set van LED verlichting is de basis van de Supreme show. Maar kan ook als toevoeging op de andere shows geboekt worden. De pilaren zijn standaard ongeveer anderhalve meter hoog maar kunnen ook hoger en lager gemaakt worden. De witte hoezen zorgen voor een sjieke uitstraling maar kunnen ook verwijderd worden zodat een industriële look ontstaat doordat het aluminium van de truss volledig zichtbaar wordt. Naast Moving Head’s kunnen we ook andere objecten op de pilaren plaatsen zoals TV’s en spiegelbollen.

OFFERTE AANVRAGEN

 

 


LED cubes

Deze kleine LED cubes geven uw bruiloft nog meer sfeer. De LED cube wordt geleverd met afstandsbediening zodat de kleuren van de LED Kubus makkelijk aangepast kan worden. Dankzij de heldere LEDs geven de LED cubes een grote en langdurige lichtopbrengst. Van feestlocaties tot aan de huiskamer maar zijn ook prima te gebruiken als sfeerverlichting voor bijvoorbeeld bruiloften of recepties door ze in te stellen op 1 kleur, moet er meer een feestgevoel zijn dan kan er gekozen worden voor de flash functie of de automatische afspeel functie waarbij alle kleuren langskomen. Meer informatie kunt u vinden op www.geluid-licht-huren.nl/LED-cube.

OFFERTE AANVRAGEN

 

 


LED statafels

Maak uw LED feest compleet met deze handige en sfeervolle LED statafels. De LED statafel wordt geleverd met afstandsbediening zodat de kleuren van de LED statafel makkelijk aangepast kan worden. Dankzij de heldere LEDs geven de LED Tafels een grote en langdurige lichtopbrengst. Van feestlocaties tot aan de huiskamer maar zijn ook prima te gebruiken als sfeerverlichting voor bijvoorbeeld bruiloften of recepties door ze in te stellen op 1 kleur, moet er meer een feestgevoel zijn dan kan er gekozen worden voor de flash functie of de automatische afspeel functie waarbij alle kleuren langskomen. Meer informatie over dit product kunt u vinden op www.geluid-licht-huren.nl/LED-statafel.

OFFERTE AANVRAGEN

 

 


Bellenblaasmachine

De bellenblaasmachine is een 'hit' op ieder feest! Voor een feest van (50-150 personen) adviseren wij het gebruik van 2 bellenblaasmachines. De machines plaatsen we bij voorkeur op een hoog punt zoals bijvoorbeeld de speakers zodat de bellen goed boven het publiek uitstijgen en het beste effect geven. Een ontzettend leuke verrassing voor de gasten en een eyecatcher op de foto’s.

OFFERTE AANVRAGEN

 

 


Verlichte dansvloer LED vlakken

Verlichte Dansvloer Led Vlakken 1Verlichte Dansvloer Led Vlakken 2Verlichte Dansvloer Led Vlakken 3Verlichte Dansvloer Led Vlakken 4Verlichte Dansvloer Led Vlakken 5

De authentieke 70's verlichte discovloeren in een 21ste eeuw uitvoering. De traditionele gloeilampjes zijn vervangen door meer dan 1500 LED-lampen per vierkante meter. Door geavanceerde computerbesturing kan per vlak van 50 bij 50 cm iedere gewenste kleur worden 'gemixt'. Spectaculaire patronen en kleurwisselingen zijn in een handomdraai te realiseren. De verlichte dansvloer bestaat uit tegels die voor de DJ gelegd kunnen worden. De verlichte dansvloer heeft een 'uitnodigend' effect en draagt altijd bij aan een grotere feestvreugde. Als jullie trouwfeest echt een dansfeest moet worden dan is deze optie zeer de moeite waard! Leverbaar in diverse maten vanaf 16 vierkante meter.

OFFERTE AANVRAGEN

 

 


Verlichte dansvloer LED patronen

Verlichte Dansvloer Led Patronen 1Verlichte Dansvloer Led Patronen 2Verlichte Dansvloer Led Patronen 3Verlichte Dansvloer Led Patronen 4

Deze dansvloer behoeft geen uitleg en heeft zich in zijn 30-jarige bestaan meer dan bewezen. Bij deze verlichte dansvloer zijn de conventionele peertjes vervangen door LED-technologie. Hierdoor behoort de uitval van gloeilampjes tot het verleden en wordt het stroomverbruik gereduceerd tot slechts 20 watt per vierkante meter. De verlichte dansvloer bestaat uit tegels die voor de DJ gelegd kunnen worden. De verlichte dansvloer heeft een 'uitnodigend' effect en draagt altijd bij aan een grotere feestvreugde. Als jullie trouwfeest echt een dansfeest moet worden dan is deze optie zeer de moeite waard! Leverbaar in diverse maten vanaf 20 vierkante meter.

OFFERTE AANVRAGEN

 

 


Floorspots

Floorspots 1Floorspots 2Floorspots 3Floorspots 4Floorspots 5

Met floorspots kunnen wij gevels, muren, glaswanden, pilaren of andere gewenste objecten verlichten. Dit kan zowel in de feestzaal als buiten (bijvoorbeeld bij de ingang of oprijlaan). Jullie feestlocatie krijgt hierdoor aanzienlijk meer sfeer en uitstraling wat de feestvreugde zeker ten goede komt. De floorspots worden geleverd in een standaard set van 8 spots. Verschillende kleuren zijn mogelijk, wij adviseren om niet meer dan twee verschillende kleuren te kiezen. Heeft jullie bruiloft een kleurenthema? Dan zijn deze vloerspots uitermate geschikt om het kleurenthema op het feest terug te laten komen. Deze groundspots zijn ook in LED leverbaar waardoor de spots van kleur kunnen veranderen. Hierdoor is het per lamp mogelijk om meerdere kleuren te tonen.

OFFERTE AANVRAGEN

 

 


DJ-meubel met eigen opdruk

DJ meubel met eigen ontwerp 1DJ meubel met eigen ontwerp 2DJ meubel met eigen ontwerp 3DJ meubel met eigen ontwerp 4DJ meubel met eigen ontwerp 5

Onze DJ-meubels kunnen worden voorzien van jullie eigen ontwerp. Hiervoor dienen jullie alleen een ontwerp (logo of een foto) aan te leveren in een hoge resolutie. Op jullie feest zullen onze DJ's dan vanachter jullie eigen unieke eyecatcher de muziek verzorgen. Uiteraard kunnen wij onze DJ-meubels ook volledig wit en zonder reclame of andere opdruk leveren. Vraag onze entertainment-adviseurs naar de voorwaarden en mogelijkheden.

OFFERTE AANVRAGEN

 

 


Sterrendoek of zwart doek achter de DJ

LED sterrendoek achter de DJ 1LED sterrendoek achter de DJ 2LED sterrendoek achter de DJ 3LED sterrendoek achter de DJ 4LED sterrendoek achter de DJ 5

Achter de DJ kan een zwart doek worden geplaatst. Hierdoor wordt de uitstraling van de discoshow een stuk stijlvoller. Het doek is effen, mat zwart, maar kan ook worden voorzien van een LED Sterrendoek met witte LED lampjes die via diverse programma's een mooi effect laten zien. Het LED sterrendoek kan op een vaste stand blijven staan of op een stijlvolle fade-stand worden ingesteld. De standaard maat van het doek is 6 meter breed en 3 meter hoog. Kleinere en grotere maten zijn echter ook leverbaar. Vraag onze entertainment-adviseurs naar de mogelijkheden.

OFFERTE AANVRAGEN

 

 


LED-zuilen

LED zuilen 1LED zuilen 2LED zuilen 3LED zuilen 4LED zuilen 5

Een set van 4 prachtige LED zuilen is uitermate geschikt voor het sfeervol verlichten van een feestzaal. Onze voorgeprogrammeerde lichtshow zorgt voor een spectaculair effect met snelle overgangen of juist een langzamer programma waarbij de LED zuilen langzaam van kleur veranderen. Naast standaard programma's is het ook mogelijk om de kleur door de DJ te laten wisselen. De LED zuilen zijn ongeveer 2,50 meter hoog, waardoor ze uitstekend geschikt zijn voor het verder 'aankleden' van de feestzaal. De LED zuilen kunnen bijvoorbeeld ook bij de ingang van de feestlocatie geplaatst worden om de entree van jullie en de gasten verder aan te kleden.

OFFERTE AANVRAGEN

 

 


Lasershow

DJ met lasershow 1DJ met lasershow 2DJ met lasershow 3

Geef jullie bruiloft een extra dimensie door een lasershow toe te voegen. Waan je op je eigen dance-event met onze spectaculaire computergestuurde 3-kleurenlaser of Star-Laser. Het effect van onze lasers wordt extra versterkt door het gebruik van een rookmachine. Vraag naar de voorwaarden voor het plaatsen van een laser.

OFFERTE AANVRAGEN

 

 


Beamer met scherm of TV-schermen op trusspaal

DJ met Beamer en Scherm 1DJ met Beamer en Scherm 2DJ met Beamer en Scherm 3

Deze extra optie voor onze Bruiloft DJ 's is uitermate geschikt voor het tonen van films en fotoalbums ed. Hebben jullie een foto- en/of videograaf die jullie mooiste dag vast legt? Wat is er dan mooier om die beelden nog tijdens het feest te tonen aan jullie avondgasten? Wij bieden diverse oplossingen voor het tonen van beeldmateriaal. Zo kunt u bij ons gebruik maken van één of meerdere beamers met een scherm of plaatsen wij tv-schermen op een trusspaal. Deze apparatuur kan overal in de zaal worden geplaatst. Zo is het mogelijk om deze direct naast de DJ te plaatsen en zo te integreren in de show, maar is het natuurlijk ook mogelijk om deze bij de entree of in een rustig gedeelte van de zaal te plaatsen.

OFFERTE AANVRAGEN

 

 


Meer inspiratie voor extra apparatuur vindt u op onze site: Geluid-Licht-Huren.nl Meer inspiratie voor andere acts en artiesten vindt u op onze site: Allerlei-Artiesten.nl.