FEESTLOCATIES

Ons bruiloft DJ-team onderhoudt al jarenlang met diverse feestlocaties een intensief partnerschap. Onze bruiloft DJ's draaien daar met grote regelmaat op trouwfeesten en andere feesten. Deze feestlocaties blinken uit in exclusiviteit, gastvriendelijkheid en klasse. De onderstaande foto's bij de locaties kunt u vergroten door erop te klikken. Graag verwijzen wij u door naar deze uitzonderlijke locaties voor uw bruiloft. Vragen over deze locaties? Bel ons gerust voor meer informatie.

 

Hotel Ara

 

Hotel Ara - Zwijndrecht

Hotel ARA heeft een unieke ligging in een prachtig natuurgebied aan de oevers van rivier "De Oude Maas". Wanneer u een bezoek brengt aan Hotel ARA komt u terecht in een oase van rust en groen. Op de mooiste dag van uw leven wilt u dat alles tot in de puntjes verzorgd is, dat alle details in goede handen zijn en wilt u niets aan het toeval overlaten. Een dag waarop u niets anders hoeft te doen dan genieten! Onze bruiloftspecialist denkt graag met u mee en helpt u met het organiseren van uw dag!

 

Lees meer


 

Carlton Oasis

 

Carlton Oasis Hotel - Spijkenisse

Het Carlton Oasis heeft meerdere sfeervolle locaties voor een uitbundige of juist intieme huwelijksreceptie. De indrukwekkende, cirkelvormige Ballroom kan bijvoorbeeld 100 tot 400 personen accommoderen. De authentiek Engels ingerichte pub The Desert Inn biedt plaats aan gezelschappen van ca. 75 tot 400 personen. Uitgerust met podium en een dansvloer wordt hier een zeer aantrekkelijk en uniek alternatief geboden voor een geslaagde avond. Natuurlijk kunt u direct na uw feest in de bruidssuite overnachten.

 

Lees meer


 

't Heerenhuys

 

't Heerenhuys - Rotterdam

Centraal in de bedrijvige wereldstad en toch heerlijk rustig gelegen midden in 'Het Park' onder de Euromast. Een sfeervolle authentieke feestlocatie in het park van Rotterdam. Het Heerenhuys is geschikt voor vrijwel alle particuliere evenementen, zoals bruiloften, recepties, feesten en diners. Vanzelfsprekend in de opstelling die u wenst. Doordat de zaal hoge ramen heeft, is het een prachtige lichte ruimte, waaruit u een geweldig uitzicht op het oudste park van Rotterdam heeft.

 

Lees meer


 

Het Koetshuis

 

Het Koetshuis - Rotterdam Oud-IJsselmonde

In de sfeervolle ambiance van het historische Koetshuis te Oud IJsselmonde, Rotterdam, is het goed toeven voor iedereen die iets te vieren of te gedenken heeft, of voor "gewoon" een gezellig samenzijn. Het Koetshuis is een ideale locatie voor iedere gelegenheid. Van koffie met taart na de ceremonie tot grote spetterende feestavonden. Het Koetshuis; de ideale locatie voor bruiloften, feesten, recepties, vergaderingen, (bedrijfs-) presentaties, borrels, diners en lunches.

 

Lees meer


 

Griftpark 1 - Utrecht

 

Griftpark 1 - Utrecht

Midden in het Griftpark, aan de rand van het centrum, vindt u Restaurant Griftpark 1. Een Franse keuken met mediterrane invloeden, de goede bereikbaarheid met auto en openbaar vervoer, de vele mogelijkheden voor privé diners en zakelijke bijeenkomsten voor grote en kleinere groepen, samen met het à la carte restaurant, zorgen ervoor dat zij aan al uw wensen kunnen voldoen. Boven is er ruimte voor feesten, vergaderingen en alle mogelijke bijeenkomsten, voor grote en kleinere groepen. Er bevindt zich ook een groot dakterras.

 

Lees meer


 

Lommerrijk

 

Lommerrijk - Rotterdam

Unieke locatie voor uw feest op een van de mooiste plekjes aan het water van de Bergse Plas in Rotterdam-Hillegersberg. Volledig gericht op het bieden van sfeer en betaalbare kwaliteit, ongeacht of het nu gaat om een bruiloft, of een intiem diner met 20 personen. Niet alleen met verscheidene sfeervol ingerichte zalen, maar ook met meerdere intieme ruimtes, een goede keuken en een ruime eigen (dus gratis) parkeergelegenheid. Dit alles onder leiding van een professionele staf, voor wie gastvrijheid een vanzelfsprekendheid is.

 

Lees meer


 

't Manneke

 

'T Manneke - Berkel en Rodenrijs

Trouwen en uw (huwelijks)feest vieren op de plek waar vroeger het graan werd gedorst. Dineren in de Korenbarg wat vroeger de hooiberg was. Het is slechts een greep uit de vele mogelijkheden die 't Manneke u kan bieden. En omdat t Manneke is aangewezen als officieel Huis der gemeente kunt u bij ons ook uw huwelijk laten voltrekken. De authentieke uitstraling van de tot zalencentrum omgebouwde monumentale boerderij, de chef-kok en de persoonlijke  aanpak maken ook van uw receptie, diner, of feest een succes.

 

Lees meer