BRUILOFT DJ KIJKMOMENT

Je echt goed laten adviseren over entertainment op jullie bruiloft? Op een kijkavond bespreken wij graag met jullie de wensen voor jullie huwelijksfeest. Daarnaast kunnen jullie informeren naar onze zeer ervaren bruiloft DJ's. Desgewenst maken wij direct een offerte voor jullie bruiloft. Op een kijkavond staat er geen bruiloft DJ actief te draaien. Wel zijn onze entertainment-adviseurs aanwezig om jullie alles te vertellen over onze mogelijkheden.

 

Om de kijkavonden soepel te laten verlopen vragen wij alle bruidsparen vooraf in te schrijven. Dit kan na het ontvangen van een offerte, of jullie kunnen hier inschrijven voor een kijkavond. Er staan altijd meerdere kijkavonden gepland.

 

De Bruiloft DJ show

Op de kijkavond staat altijd één van onze standaard zeer uitgebreide discoshows opgebouwd ter bezichtiging. Tussen 19.30 en 21.30 uur zijn wij graag bereid om al jullie vragen te beantwoorden. Kom gerust een kijkje nemen, de koffie staat klaar!

 


 

Kijkmiddag 1 - zondagmiddag 3 februari 2018

Zondagmiddag 3 februari '18 zal tussen 11.00 uur en 16.00 uur een Bruiloft DJ Show Supreme staan opgesteld bij de RDM Kantine in Rotterdam.

't Manneke Berkel en RodenrijsAdres:

RDM Kantine

Heijplaatstraat 3
3089 JB, Rotterdam


Kijkmiddag bezoeken? Jullie kunnen via onderstaande knop inschrijven.


INSCHRIJVEN KIJKMIddag
Meer informatie over deze trouwlocatie: RDM Kantine

 

Kijkmiddag 2 - VERWACHT zondagmiddag april 2018

Op een nader te bepalen zondagmiddag in april '18 zal tussen 11.00 uur en 16.00 uur een Bruiloft DJ Show Supreme staan opgesteld bij de Het Heerenhuys in Rotterdam.

't Manneke Berkel en RodenrijsAdres:

Het Heerenhuys

Baden Powellaan 12
3016 GJ, Rotterdam


Kijkmiddag bezoeken? Jullie kunnen via onderstaande knop inschrijven.


INSCHRIJVEN KIJKmiddag

INSCHRIJVEN KIJKAVOND

 


INSCHRIJVEN KIJKAVOND
Meer informatie over deze trouwlocatie: RDM Kantine

 

Al eerder een afspraak maken? Dat kan ook. Vul dan ons contactformulier in.