BRUILOFT DJ KIJKMOMENT

Je echt goed laten adviseren over entertainment op jullie bruiloft? Op een kijkavond bespreken wij graag met jullie de wensen voor jullie huwelijksfeest. Daarnaast kunnen jullie informeren naar onze zeer ervaren bruiloft DJ's. Desgewenst maken wij direct een offerte voor jullie bruiloft. Op een kijkavond staat er geen bruiloft DJ actief te draaien. Wel zijn onze entertainment-adviseurs aanwezig om jullie alles te vertellen over onze mogelijkheden.

Lees meer

MUZIEK

Op een stijlvolle manier brengen onze DJ's de feeststemming op een hoger niveau met de leukste muziek. Niet de DJ maar de muziek staat bij ons centraal. Onze DJ's praten dan ook niet onnodig de nummers aan elkaar op jullie bruiloft. De aankondigingen van de eventuele openingsdans en sketches zijn uiteraard geen punt.

Lees meer

ONZE BRUILOFT DJ 'S

Al onze DJ's zetten wij met grote regelmaat in voor onze Bruiloft Discoshows en DJ optredens. Daarnaast beschikken wij ook over een uitgebreid bestand van 'reserve' DJ's. Daardoor is levering van een DJ bij ons gegarandeerd!

Lees meer

FILMMATERIAAL

Onderstaand vindt u een sfeerimpressie van onze Bruiloft DJ Show Supreme op een bruiloft in Kasteel Hooge Vuursche in Baarn. Meer beeldmateriaal staat in ons fotoboek.

 

 

 

Meer beeldmateriaal bekijken? Klik dan hier.

ONZE BRUILOFT DJ 'S (2)

De bruiloft DJ's die bij ons geboekt kunnen worden, draaien met grote regelmaat op onze Bruiloft Discoshows en DJ optredens. Er is altijd een bruiloft dj beschikbaar vanwege een uitgebreid bestand aan 'reserve DJ's. Hierdoor kunnen wij u altijd voorzien van een DJ! U hoeft zich dus geen zorgen te maken als het probleem zich voordoet dat een DJ wordt gehinderd.

 

De bruiloft DJ's beschikken allen over een ruim assortiment aan muziekkennis en zorgen voor een top bruiloftfeest. U kunt zelf ook uw muziekwensen opgeven voor de bruiloft om de favoriete liedjes van vroeger of nu te laten draaien. De DJ's zijn zowel los te boeken zonder Bruiloft Discoshow als met de show. Dit kunt u aangeven op de offerte-aanvraag. Éen ding is zeker en dat is dat uw gasten met een onvergetelijke herinnering naar huis gaan! 

 

Hieronder is een overzicht te zien met de bruiloft DJ's die u kunt aanvragen voor één van uw feesten!

 


  

DJ Richard

       

bruiloft-dj-richard-klein

bruiloft-dj-richard

DJ Richard heeft de afgelopen jaren zijn sporen verdiend op diverse evenementen en bedrijfsfeesten. Door zijn werkzaamheden voor verschillende artiesten- en boekingsbureau's is hij een allround TOP DJ. Deze 30-jarige DJ draait al sinds zijn middelbare schooltijd en weet daardoor iedere zaal perfect te bespelen. Professionele microfoontechniek en strakke mixen maken Richard tot een geschikte DJ voor alle feesten. Met een koffer vol met Dance Classics, hippe house muziek en de beste muziek van Nederlandse bodem draait Richard elke zaal tot een hoogtepunt. DJ Richard is uitermate geschikt te boeken als DJ voor deze LED-DJ-shows. 

prijs 2
Prijsindicatie

Vraag een offerte aan voor deze artiest

 


  

DJ David

       

bruiloft-dj-david-klein

bruiloft-dj-david

Allround DJ David begon 8 jaar geleden in Den Haag met het organiseren van grote dance evenementen en rolde van daaruit Linéa recta achter de draaitafels. Altijd perfect aanvoelend wat het publiek wil horen, krijgt hij de voetjes altijd van de vloer. Met een achtergrond in latin muziek en zijn passie voor house gecombineerd met classics is David een allround DJ die elk publiek weet te bespelen. 'Van Nederlandstalig tot top40, van R&B tot house, ik heb altijd alles klaar liggen in mijn cdmappen!' David is resident DJ bij een aantal hockey en voetbalverenigingen en draait daarnaast veel op bruiloften en bedrijfsfeesten.

prijs 2
prijs 2
prijs 2
Prijsindicatie

Vraag een offerte aan voor deze artiest

 


   

DJ Pieter-Jan

       

pieter jan klein

pieter jan

Allround DJ Pieter-Jan heeft een uitgebreide muzieksmaak en –collectie, hierdoor is zijn draaistijl lastig in een hokje te plaatsen. Hij is begonnen met draaien midden jaren 90 waar hij op diverse plekken zijn draaikunsten vertoond heeft. Hij heeft onder andere gedraaid bij Speakers&Lorre Delft, Paardcafé Den Haag, Calypso Rotterdam en vele studentenfeesten. Pieter-Jan draait ook veel op bruiloften, bedrijfsfeesten en grote evenementen. Dit heeft hem onder andere gebracht naar de Coolsingel Rotterdam, de Heineken Music Hall, Melkweg Amsterdam en Paaspop Schijndel. Of het nu gaat om lounge / house muziek, Top40 of rock-‘n-roll, Pieter-Jan kan overal mee overweg en is op elk type feest inzetbaar.

prijs 2
prijs 2
prijs 2
Prijsindicatie

Vraag een offerte aan voor deze artiest

  


 

 

DJ Marijn

       

bruiloft-dj-marijn-klein

bruiloft-dj-marijn-groot

DJ Marijn is een volwaardig club/allround dj met een unieke eigen stijl. Zijn stijl komt tot uiting in een vlotte mix van Latin/Afro House en Urban, geïnspireerd door DJ’s als Mastiksoul, Gregor Salto, D-Rashid en Irwan. DJ Marijn is breed inzetbaar en kan als allround dj ook zeer goed uit de voeten. Van commercieel (Top 40 en dance) tot 80’s/90’s en van RnB tot Nederlands in een afwisselende mix is wat hij je voorschotelt. Hij heeft ondertussen al in vele clubs/locaties in het land zijn kunsten mogen vertonen als ervaren DJ.

prijs 2
prijs 2
prijs 2
Prijsindicatie

Vraag een offerte aan voor deze artiest