MUZIEK

Op een stijlvolle manier brengen onze DJ's de feeststemming op een hoger niveau met de leukste muziek. Niet de DJ maar de muziek staat bij ons centraal. Onze DJ's praten dan ook niet onnodig de nummers aan elkaar op jullie bruiloft. De aankondigingen van de eventuele openingsdans en sketches zijn uiteraard geen punt.

 DJ-Pieter-Jan draaien

Muziekcollectie

De bruiloft DJ op jullie trouwfeest heeft een enorme muziekcollectie: van begin jaren 60 tot de top 40 van nu. Daarnaast zitten ook andere genres zoals bijvoorbeeld Rock 'n Roll, 70's, 80's, 90's, Dance/Trance/House, Spaanstalige muziek, Salsa-muziek en Danceclassics in de collectie. Nog belangrijker is dat onze bruiloft DJ de juiste nummers op het juiste moment uit de koffer weet te toveren.

 

Onze bruiloft DJ heeft werkelijke alle muziek in de collectie. Swingende 60's, 70's, 80's en 90's muziek, de nieuwe muziek uit de top 40, dance classics, dance en club muziek van nu, Nederlandstalige muziek en feestmuziek; alle genres zitten in de cd-koffers.

 

Onze draaistijl op bruiloften is te kenmerken als dansbaar, vlot, swingend en stijlvol.

 

Zoeken jullie juist niet een allround DJ maar een hippe dance DJ? Geen punt. Bij ons boekt u deze club DJ hier!

 

Verzoeknummers

Verzoeknummers zijn uiteraard altijd welkom! Wij zullen altijd verzoeknummers inpassen in de avond. U kunt ook uw favoriete nummer als openings- of slotnummer opgeven. In een gesprek voorafgaand aan uw bruiloft bespreken we de muziekkeuze uitgebreid met jullie.

 

Tijdens binnenkomst van de gasten verzorgen wij uiteraard de achtergrondmuziek op jullie bruiloft waarna later op de avond het volume en het ritme van de muziek omhoog gaan. Ook dit weer aangepast aan de wensen van jullie. We bespreken graag jullie persoonlijke wensen op een kijkavond.

 

Openings- en/of slotdans

Tips voor openingsnummers en slotnummers kunnen jullie vinden op onze pagina met tips voor jullie openingsdans en slotdans.

 


 

 Kijk voor nog meer bruiloft-entertainment op onze website: www.allerlei-artiesten.nl

Allerlei-Artiesten.nl