OVER ONS

fotometadress Wij kenmerken ons door ieder trouwfeest af te stemmen op het bruidspaar en hun gasten. Dit betekent dat het bruidspaar al hun (muziek)wensen kenbaar kan maken voor het feest en dat op het feest zelf de muziek aangepast wordt aan de wensen van het bruidspaar en de sfeer en de gasten in de zaal.

 

In de afgelopen jaren hebben onze DJ's honderden bruiloften en andere feesten verzorgd. Onze DJ's beschikken dus over ruime ervaring om ook van jullie bruiloft een spetterde avond te maken. Bekijk onze recensies in ons gastenboek.

 

Onze visie

Jullie trouwfeest is speciaal, onze shows moeten dat daarom ook zijn. Daarom leveren wij standaard zeer uitgebreide discoshows voor bruiloften. Onze shows worden altijd door een zeer ervaren bruiloft DJ gedraaid die waar nodig wordt ondersteund door een tweede DJ of stagehand.

 

Wij vinden dat de muziek niet altijd keihard hoeft te staan. Op de dansvloer moet er uiteraard wel een lekkere discosfeer zijn. Mensen die willen praten achter in de zaal moeten dat kunnen doen als dat gewenst is door jullie als bruidspaar. Een DJ van de Bruiloft Discoshow zal zijn muziekkeuze altijd aanpassen aan het publiek. Onze muziekkoffers zijn altijd gevuld met de beste classics, lekkere dansmuziek en de populaire muziek van dit moment. Zeer allround dus. Verzoekjes zijn ook altijd mogelijk en zullen zo veel mogelijk gedraaid worden. Gezelligheid en dansbaarheid staan altijd centraal! Natuurlijk kunnen jullie bij ons ook kiezen voor een hippe club DJ.

 

Onze feestconcepten

Wij decoreren de speakersets van onze discoshows met witte accenten en alle shows bevatten speciale effecten zoals spiegelbollen en bellenblaasmachines. Onze discoshows zijn daarom standaard altijd zeer compleet. Zo kenmerken wij onze show met klasse en stijl. Klik hier voor foto's van onze show.

 

Het bedrijf

De Bruiloft Discoshow is een onderdeel van MEB Rotterdam, een vooruitstrevend bedrijf gespecialiseerd in entertainment. Het bedrijf is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een entertainment-bedrijf van formaat met drie bedrijsonderdelen: Artiesten, Discoshows en Licht- en Geluidverhuur. MEB Rotterdam is gevestigd in Rotterdam.

 

Tijdens kantooruren kunnen jullie altijd telefonisch contact met ons opnemen om jullie wensen te bespreken. Onze adviseurs helpen jullie graag met de voorbereiding van jullie feest. Desgewenst maken wij een afspraak om bij ons op kantoor jullie wensen te bespreken (ook in de avonduren en op zaterdag).